Lego Bonny en Berty

tot leven komen

Zoals elders vermeld, heeft ABCreative wortels in handgetekende 3D-ontwerpvisualisatie. Enkele jaren geleden hebben we samen met Legoland Windsor gewerkt aan het ontwikkelen en presenteren van conceptideeën voor nieuwe ritten voor het pretpark Windsor Legoland in het VK. Handgetekende afbeeldingen op enorme vellen papier gescand in Photoshop om in te kleuren. Het was heel leuk en heeft er waarschijnlijk toe geleid dat we de Lego Bonny en Berty-animatie hebben gedaan die je hierboven ziet.

Legoland Discovery Center

Enkele jaren later, en aanzienlijk, voordat de Lego-film uitkwam (in 2014), werden we gecontacteerd door Legoland over het maken van een korte 3D-geanimeerde filmclip voor weergave in de wachtrijen voor het nieuw geopende Legoland Discovery Center. Lego-personages modelleren en animeren was een echte uitdaging en veel plezier. De lichamen zijn 'gevild', 'opgetuigd', en keyframe geanimeerd. De gezichten van Berty en Bonny zijn geanimeerde texturen.

Gemaakt voor de Lego-film (2014)

Nu ziet de clip er vrij basic uit, maar vergeet niet dat het was voordat de Lego Movie (2014) uitkwam, en in de afgelopen jaren zijn onze verwachtingen omhooggeschoten! Toch is het er een om de kleinkinderen te vertellen! Nee, het was niet allemaal knippen en plakken! Pamela en Andrew deden de voice-overs. Tegenwoordig gebruiken we Voice Bunny online spraakdiensten voor onze business-to-business voice-over audiovisuele projecten