Kranen VR op ware grootte

SIMULATIE

Gedetailleerde 3D-kraanmodellen gemaakt voor gebruik in combinatie met een Unity Virtual Reality-omgeving, voor optimalisatie van kraanbewegingen en voor training van chauffeurs. Om onze klanten in staat te stellen hun geavanceerde kraanbesturingssystemen te verbeteren en te testen.

2D CAD IN 3D-MODEL

Op basis van de 2D CAD-informatie bereiden we 3D-digitale modellen op volledig formaat voor van deze enorme monsters uit de containerhavenomgeving.

benoemen van onderdelen

Alle delen van de kraan zijn afzonderlijke objecten om een ‚Äč‚Äčechte kraan te simuleren onder de zwaartekracht, gewicht, traagheid, impuls, draaiing, beweging, roteren, wind, om er maar een paar te noemen. De naamgeving van deze onderdelen maakt de Unity-fase eenvoudiger.

Substance Painter

Met behulp van Substance Painter laten we deze kranen eruit zien zoals ze in de echte wereld doen met vuil, krassen, olievlekken en verwering opgelopen door de blootgestelde havenomgeving. Het resulterende model is indrukwekkend.

GEPROGRAMMEERD IN UNITY

Een Unity-scene opzetten voor onze klant om de programmering van de werkende delen over te nemen. Alle kraanbesturing van beweging, rotatie, de zwaartekracht, gewicht, windweerstand en meer om verschillende situaties en werkbelasting van een typische kraan te simuleren.