US Kaifeng

CONCEPTUELE THEMED 3D-ANIMATIE

Je verbeelding kunnen ontwerpen en gebruiken in een project is een van de vele dingen die we het leukst vinden aan ons werk. Deze projecten van het themaparktype zijn altijd zo leuk en uitdagend, en deze heeft ons naar nieuwe niveaus van wat mogelijk is met een klein team en strikte deadlines geduwd.

Enorme hoeveelheid modellering

Toen we aan dit project begonnen, in de conceptfase, waren er een aantal geweldige ideeën en thema's om te overwegen. We hebben ook gemerkt dat onze 3D-modelruimte slechts een enorme ruimte was die moest worden ingevuld. Samen met de ontwerpers hebben we geleidelijk de ruimte opgevuld om een ​​geanimeerde walkthrough op conceptniveau te produceren, met nachtelijke verlichting. Na goedkeuring door de klant ging het project naar andere presentatiefasen.

Karakteranimatie en verlichting

We hebben honderden geanimeerde Chinese karakters toegevoegd, gekleed in kleurrijke winterkleding en lachende gezichten, en de scène was erg leuk om te maken. Het model werd weergegeven in Lumion, maar de gedetailleerde wuivende personages werden bijvoorbeeld geanimeerd in Studio max en later in After Effects zo goed mogelijk samengesteld. De verlichting gebeurt in Lumion, met kunstlicht voor de meeste sequenties.