VRay rendering

SNELLE UITGAVE VANGST

Hier importeren we een bestaand 3D-model en maken het klaar om te animeren om het specifieke product in actie te tonen. Bijvoorbeeld de eenvoudige animatie die u hierboven ziet.

Materialen en verlichting

Pas realistische materialen toe om het object en de algehele scène er 'echt' uit te laten zien. Voeg VRay-lichten en een HDRI-omgeving toe voor extra realisme.

Camerapad en render

Plan enkele statische camera's of een bewegende camera. Maak ook een batchweergave van het bestand, zodat alle camera's met één klik worden weergegeven om te worden opgeslagen voor nabewerking. Als het bestand klaar is om te renderen en de F9-knop op het toetsenbord wordt ingedrukt, duurt het nog maar enkele minuten om stilstaande beelden te maken!

Renderfarm

Voor animatie zal renderen op onze render-farm de zaken echter versnellen, vergeleken met renderen op slechts één pc. Als elke afbeelding 2 minuten duurt om te maken, dan heeft 10 seconden animatie met 30 fps of afbeeldingen per seconde 300 afbeeldingen nodig, of frames zoals we ze noemen. 300 x 2 min = 600 minuten.

Dat is 10 uur op één pc.
Onze renderfarm doet hetzelfde werk in 2,5 uur.
Alleen ter illustratie! Elk project is anders.