Ports

EN HUN OMGEVING

Met behulp van onze ervaring met veel havenprojecten en onze bibliotheek met 3D-modellen, kunnen we snel en effectief stilstaande beelden of een fly-by animatie maken van een nieuwe haven of containerterminal die op zijn locatie wordt getoond.

DETAIL ONTWERP EN HANDELINGEN

Gedetailleerde animatiesequenties produceren, bewerkingen en processen van dichtbij weergeven, met nieuwe apparatuur of zeer gespecialiseerde werkpatronen of processen, is ook iets dat we graag doen. Schepen aanmeren voor lossen, enorme kadekranen met dubbele lift, verschillende werfkranen in bedrijf, of opgeleide kantoormedewerkers op een afgelegen locatie die toezicht houdt op de behandeling van containers met afstandsbediening: we hebben het allemaal geanimeerd.

Audiovisueel met muziek

Animaties kunnen een voice-over hebben in een specifieke taal, gesynchroniseerd met tekst op het scherm in een andere taal, en een geschikt gekozen muzieknummer bewerkt in een definitieve versie. Verschillende talen en accenten kunnen we snel en effectief online bij onze vaste leverancier betrekken