Grote scene visualisatie

Grote exterieurprojecten vereisen visualisatie in de context van hun natuurlijke omgeving. Verschillende overwegingen, zoals geografische locatie, fysieke verbindingen, transportroutes, milieu, logistiek, weer en klimaat kunnen worden gevisualiseerd.

Grote interieurprojecten profiteren van een doorloop- of vogelperspectief om de verbinding tussen ruimtes te laten zien. Een speciaal ontworpen interieurverlichtingsschema zorgt voor een leuke sfeer. 3D-mensen in zowel binnen- als buitenprojecten zorgen voor schaal en sfeer.

VOLLEDIGE GROOTTE 3D-MODELLEN

Bij het ontwikkelen van een 3D-detailontwerpmodel werken we op ware grootte op schaal, zowel voor binnen- als buitenprojecten.

Stilstaande beelden en fly-over

Het instellen van een reeks cameraposities biedt voorbeelden vanuit meerdere hoeken. Met behulp van een combinatie van renderingtechnieken hebben we verschillende opties te bieden. Een animatie kan worden weergegeven op de render-farm of in een game-engine. Voeg voice-over, gesynchroniseerde tekst op het scherm en muziektrack toe voor een effectievere presentatie.

Doeleinden

  • Voorbereiding van presentatiematerialen
  • Ontwerpontwikkeling en presentatie
  • Visuals en animatie voor aanbesteding
  • Toon elk project in zijn omringende context

Onze diensten

Kunnen we je helpen?

Vul het onderstaande formulier in of stuur ons een e-mail!

3D realistisch geeft avondzonlicht over haven zeer hoog gezichtspunt terug.

Wintersneeuwparkijsbaan met 3D-thema en skaters omringd door fantasiewoningen met thema.

Overzicht in vogelvlucht van HWW & met huizen in Amsterdamse stijl in polderlandschap.