Leisure design

Thematische leisure developments vormen een speciale uitdaging voor 3D-animators. Het produceren van themamodellen in een bepaalde stijl is een typische verwachting voor themaparkprojecten. Een goed gekozen stijl is natuurlijk essentieel voor het karakter van individuele attracties in een themapark en in het themapark als geheel.

THEMING

Enkele voorbeelden kunnen indoor sneeuw- en ijscentra zijn met een fantasiestijl, of een typische Duitse of Oostenrijkse alpiene stijl, of een poolijsstijl. De mogelijkheden zijn eindeloos. In dit soort werk zijn deadlines kort en de verwachtingen hoog en veranderingen in het ontwerp komen dik en snel. We zijn er klaar voor!

MENSEN, VERLICHTING EN MATERIALEN

Samen met het eigenlijke proces voor het maken van 3D-modellen komt er een fase waarmee het model er realistisch uit kan zien, met materialen en een prachtige lichtopstelling. Ons doel is om uiteindelijk een humeurige, sfeervolle, spannende, thematische vrijetijdspeelplaats te maken die de klant wil zien. We hebben onze bibliotheek met 3D-gemodelleerde, met sneeuw beklede personages ontwikkeld die helpen schaal te tonen en het interieur tot leven te brengen. Geanimeerde mensen en enkele creatieve camerapaden om uw interieur- of exterieurproject tot leven te brengen. Post-productie werk door illustratoren bovenop onze gerenderde afbeeldingen met behulp van Photoshop of Illustrator.

DOEL VAN THEMED VISUALS

  • Conceptontwerp ontwikkeling
  • Reeks beelden voor aanbesteding
  • Presentaties van klanten die leiden tot verdere ontwikkeling
  • Voorafgaand aan 3D doorloopanimatie

Onze diensten

Kunnen we je helpen?

Vul het onderstaande formulier in of stuur ons een e-mail!

3D-thema sneeuw speelplaats sneeuwscooters, ijsklimmen, schaatsen en andere leuke attracties.

3D geef elven dorp met de bevroren achtergrond van de watervalberg en kasteeleiland terug.