Grote scene visualisatie

Helpt de focus op het project

De basis van hoogwaardige 3D-stilstaande beelden en animatie is de 3D-modellering van uw project en de omgeving op volledige schaal, ongeveer 5 km in alle richtingen. Door de omgeving op een impressionistische manier te modelleren, kunt u aandacht besteden aan specifieke belangrijke gebieden, zoals de feitelijke projectinhoud en -locatie, de omliggende bossen, meren, steden, dorpen en andere bezienswaardigheden die specifiek zijn voor het project.

MATERIALEN, MENSEN EN BOMEN

Om de 3D-scène tot leven te brengen, en als onderdeel van het ontwerpproces, maken we een zorgvuldige keuze van relevante materialen, activaplaatsing zoals bomen en lokale oriëntatiepunten, en in sommige close-upregio's de inzet van 3D-mensen en voertuigen. Door een 3D-scène er realistisch uit te laten zien met allerlei elementen, lichttechnieken en camerahoeken, kan uw scène digitaal tot leven komen.

PRESENTATIEMATERIALEN

Het maken van een geanimeerde fly-over en een serie hoogwaardige foto's zullen elke projectpresentatie aanzienlijk helpen. Met behulp van zorgvuldig gekozen camerapaden, ingezoomde weergaven en nauwe camerahoeken kunnen allemaal worden bereikt met deze goed geproduceerde 3D-scène. Met behulp van verschillende renderingtechnieken, specifiek voor elk project, zullen we proberen de beste oplossing voor elk project te vinden.

OPTIES

AB Creative kan u voorzien van stilstaande beelden en animaties en VR. We hebben meerdere methoden voor het weergeven van animatie van uitstekende kwaliteit, zoals u kunt zien in de volgende voorbeelden: 3D-omgevingsmodel, conceptueel ontwerp, zonneparken en havens.