Post production

De animatie bewerken

Alle beelden zijn in het bewerkingsprogramma en de beeldenreeksen zijn in elkaar vervaagd om een mooie overgang te maken. Titels en logo's worden toegevoegd en het storyboard komt nu echt samen als een animatie.

Audio ja of nee

Als u de animatie gebruikt in beurzen waar de animatie wordt weergegeven op de achtergrond van een beursstand, zijn stem en muziek over het algemeen niet nodig. Voor presentatie in een kamer of hal of op YouTube verwachten mensen over het algemeen een voice-over en/of bijbehorend muzieknummer.

Voice-over

We kunnen ervoor zorgen dat de voice-over wordt opgenomen in de taal, het dialect en de stemstijl die bij het project past. Mannelijke of vrouwelijke jonge of oudere stemmen zijn beschikbaar. We zullen de spraakopname beheren en bewerken in de uiteindelijke film volgens uw vereisten.

Gesynchroniseerde tekst

Ons bewerkingsporocess zorgt ervoor dat de tekst op het scherm wordt gesynchroniseerd met de gesproken voice-over, waardoor het mogelijk wordt om tegelijkertijd te horen en te lezen. Misschien hebt u Engelse tekst op het scherm nodig, en een andere taal nodig voor de voice-over, allebei gesynchroniseerd met de animatie. Wij kunnen dit ook regelen.

Muziek

We hebben verschillende bronnen voor royalty-vrije muzieknummers om als achtergrondmuziek voor de animatie te gebruiken. Meestal kiezen we 3 of 4 tracks als voorbeelden en de klant kiest er één om te gebruiken.

Bekijk enkele van onze post producties hier en hier.

Containerterminal videobewerkingstijdlijn verschillende stemmen en videobestanden.

Wereldwijde videobewerking van internationale zeeroutes en locaties.