Virtual Reality

Waarom zou de game-industrie al het plezier hebben! Als u een VR-headset opzet, bevindt u zich korte tijd in een andere wereld, hetzij voor training of informatie of puur amusement.

VR assets

In de afgelopen jaren hebben we klanten die de re-modellering van high-polymodellen willen omzetten in low-poly-activa voor gebruik in een virtual reality-omgeving, meestal gecombineerd met fysieke eigenschappen om situaties in de echte wereld te simuleren.

Low-poly modelling

VR-inhoud moet low-poly zijn. We maken scènes klaar voor gebruik in het VR-platform van uw keuze. Op basis van 2D CAD-informatie of andere ontwerpdocumenten kunnen we uw inhoud in 3D maken voor gebruik in VR.

Unwrapping

Om ervoor te zorgen dat uw VR er goed uitziet, kunnen we dit bereiken met een techniek die 'uitpakken' wordt genoemd, waardoor realistische materialen, echte stofkrassen, slijtageplekken die tot bijna hyperrealistische effecten leiden.

UNITY

Unity 3D is een handig platform om deze low-poly-assets te programmeren en u in staat te stellen uw eigen VR-omgeving te creëren voor training, verkoop of ander eindgebruik. We produceren 3D-middelen voor gebruik in Unity met uitstekende materialen om uw scène en object eruit te laten zien als de echte wereld.

HOLOLENS

Hololens of augmented reality. Objecten gelaagd bovenop en in relatie tot echte dingen plaatsen.
Geweldig voor trainingsdoeleinden zoals: -

  • Hoe repareer je een helikopteronderdeel
  • Bekijken van prototypes van een huis of zorgmotor

360 ° VIDEO

Uw project als een 3D-model in zijn omgeving geproduceerd als een 360 ° -video voor gebruik op YouTube of elders.

Bewerkte screenshot kraanmachinistencabine van beneden naar beneden kijkend naar spreider.