Zonneparken

GROTE SCÈNES

De visualisatie van elke locatie in een zonnepark vereist altijd een enorm stuk grond dat wordt weergegeven in 3D-ruimte met de lucht, het weer en de omliggende natuurlijke omgeving.

VLIEG OVER LAND

Een helikopter huren is niet nodig. We kunnen een fly-over-animatie of een reeks stilstaande beelden vanuit elke hoek en elke hoogte maken en uw zonneparkvoorstellen in context weergeven.

VIERKANT VAN 10 KM

Beginnend met een basis van 10 km, zullen we uw voorgestelde zonneparkontwerp toevoegen als een op maat gemaakt 3D-model op ware grootte.

WEGEN, STEDEN EN DORPEN

We kunnen hoofdwegen, spoorlijnen, omliggende steden, dorpen, huizen, bruggen, pylonen, windmolens toevoegen om het tafereel te bouwen. Vertel ons wat je wilt zien. Bijzondere oriëntatiepunten kunnen op maat worden gemaakt met behulp van nuttig referentiemateriaal.

BOMEN EN WATER

Omringende bossen, rijen bomen, rietvelden, kanalen en meren toevoegen. Natuurlijke kenmerken die relevant zijn voor de locatie dragen bij aan de algehele indruk.

BRENG ME ZONNESCHIJN

We zullen 3D-wolkenformaties en zonneschijn toevoegen. Natuurlijk, ervoor zorgen dat de zon in de juiste richting schijnt met betrekking tot de locatie van de site voor de tijd van het jaar.

OOGNIVEAU UITZICHTPUNTEN

Het toevoegen van 3D-geanimeerde mensen aan de scène brengt een visuele schaal naar de close-up gezichtspunten. We kunnen op ooghoogte van dichtbij de locatie bekijken om te laten zien wat de lokale bevolking op grondniveau zal zien. Uiteindelijk heb je de afbeeldingen, animatie die nodig is voor je presentatiedoeleinden.

3D render bird's eye groot veld vol zonnepanelen en omliggende bomen en meer.

3D vogelperspectief zonnepark op afstand met meer en sommige gebouwen.

3D geef het tonen van 2 geparkeerde mensenauto het inspecteren zonnepanelen zonnige dag weer.